Ние от Спонец сме специалисти в изработката на качествени дървени конструкции

Разделител
Ние сме изборът на архитекти, инженери, строителни предприемачи и крайни клиенти, които търсят качеството, автентичността и уникалния дух, който дървото носи като материал.

Специализирани сме в проектиране, изработка и монтаж на конструкции от масивна дървесина.

В производствения процес включваме и традиционно занаятчийство, за да създадем единствена по рода си дървена конструкция.

Нашият висококвалифициран производствен екип е готов да посрещне всички предизвикателствa!

Богат Опит, прецизна изработка

През 2007 година, с много ентусиазъм и любов към дървото, създадохме фирма „Спонец“ ООД. Професионалната ни подготовка и страстта ни към работата, бяха добрата основа, върху която изградихме нашия бизнес.

През всичките тези години, в контакти с колеги и клиенти, през международни изложения и в неразривна връзка с традициите и природата, развихме и наложихме на пазара продукт, роден от стремежа ни към постигане на съвършенство в средата за обитаване.

Дейността ни е фокусирана в изработването на разнообразни видове дървени конструкции с уникален дизайн и автентичният дух на дървото.

Проектите ни се ръководят от висококвалифицирани професионалисти, с много богат опит в строителството с дърво и изграждането на дървени конструкции.

Обръщаме внимание на всеки един детайл, като част от нещо голямо, защото знаем, че това, което ни отличава от останалите, е именно прецизността на изработка на всяка една сглобка и елемент. Защото, едно от най-важните неща за нас е, постигането на удовлетворение от добре свършената работа.

Смело можем да заявим, че сме сред най-добрите в изграждането на дървени къщи и нискоенергийни къщи, с богат опит в тази област. Нашите уникални къщи съчетават в себе си екологични материали, отлично качество на изработка, висока степен на функционалност и енергийна ефективност, и не на последно място – естетично изживяване.

екипът на Спонец

Иван

Иван Димов

Отдел “Проектиране и оферти”

Димитър

Димитър Атанасов

Отдел “Строителство”

Разделител

нашата работа говори сама за себе си