Ние осигуряваме най-добрите дървени материали

Разделител

Най-важният елемент за изграждането на всяка една конструкция са качествените материали. Ние осигуряваме най-добрите дървени материали за обектите, които строим.

За нас е важно клиентите ни да останат доволни от избора си и чрез работата си ги убеждаваме, че са взели правилното решение.

Материалите, с които работим, са произведени в Германия, Австрия, Чехия и България, и притежават всички необходими сертификати за качество.

Екопанели

Екопанелите са отличен изолационен материал за всякакъв тип постройки. Той придава на сградата естествен комфорт, повишава значително енергийната ѝ ефективност и намалява конструктивната цена. 

Използваме екопанели за изолация на нашите дървени сгради и ги препоръчваме на клиентите ни. Сламените къщи, които произвеждаме са базирани на екопанелите, като залагаме на тяхното качество и ефективност.

Екопанелите се изработват от естествени материали – слама, пресована в среда на високо налягане и температура, без използване на лепящи агенти. Полученият в резултат на тази обработка модул, се обвива в рециклирана хартия.

Технологията на производство на екопанелите предопределя и уникалните им експлоатационни качества – естествена механична здравина, високо ниво на термоизолационност, висока акустична интерферентност.

Ние сме дистрибутор за България на екопанели на фирмата EKOPANELY.
Изработваме всякакъв вид дървени конструкции, с особено внимание към детайла.

Компресираната слама в панелите на Ekopanely дава възможност за акумулиране на топлина. Сградите изработени от панелите на Ekopanely, се справят по-добре с бързите промени в температурата и следователно спестяват разходи за отопление. Освен това топлинният им капацитет е една от основните причини, поради които ние от “Спонец” избрахме да използваме този продукт.

Ефективността на строителството с помощта на панелите на Ekopanely намалява времето за изграждане на място, което води до значителни икономии при всякакви строителни проекти. Тези панели имат доказани изолационни и звукови свойства и са екологичен продукт, направен от устойчива суровина (слама).

Възможността за доставка на екопанели в желаните от поръчителя размери, допринася за допълнителна ефективност на строителните работи, чрез намаляване на излишните загуби.

Разделител

нашата работа говори сама за себе си