ЕДИНСТВЕНИ ПО РОДА СИ КОНСТРУКЦИИ ОТ МАСИВНО ДЪРВО

Разделител
Дървените конструкции имат свое специфично излъчване, което ги отличава от всички останали. Те изразяват усещането на хората за прецизност, високо качество и естетика. Постигането им обаче изисква дървените конструкции да са професионално проектирани и изпълнени с безупречно качество.

Ние изработваме дървени конструкции за къщи и жилищни сгради. Така даваме възможност на хора или строителни фирми, които не са специалисти в дърводелството, да започнат със солидна основа бъдещия строеж.

Изработваме дървени конструкции на селскостопански сгради, както и за селскостопански инвентар, селскостопанска продукция, складове, производствени халета и други.

Създаваме покривни конструкции, които са устойчиви на времето и предизвикателствата на природата. Предлагаме изработка и монтаж на дървената конструкция, както и допълнителни услуги.

Изработваме дървени ферми без ограничение на големината, вида, сложността и подпорното разстояние. Използваме различни дървени материали, включително и дъб, със сериозно съпротивление.

Дървеният мост има специфично открояващо се излъчване. Ние се стремим да превърнем този свързващ елемент в уникално съоръжение, отличаващо се със здрави сглобки и изящна декорация.

Предлагаме цялостно изграждане на църковни храмове, параклиси и молитвени домове в частни и обществени имоти Наш партньор е Българската Православна Църква.

Изработваме различни по вид и размер навеси и павилиони, които се отличават със собствен стил и характер. Държим на уникалността и художествена стойност, като влагаме прецизност в изработката.

Разделител
Дървени строителни елементи

Изработваме отделни дървени елементи, необходими в строителството. За създаването на такива елементи се изискват специфични дърводелски умения, които ние притежаваме.