ЕДИНСТВЕНИ ПО РОДА СИ Дърверни КОНСТРУКЦИИ ОТ МАСИВНО ДЪРВО

Разделител
Дървените конструкции имат свое специфично излъчване, което ги отличава от всички останали. Те изразяват усещането на хората за прецизност, високо качество и естетика. Постигането им обаче изисква дървените конструкции да са професионално проектирани и изпълнени с безупречно качество.

Ние изработваме дървени конструкции за къщи и жилищни сгради. Така даваме възможност на хора или строителни фирми, които не са специалисти в дърводелството, да започнат със солидна основа бъдещия строеж. Строеж на дървени къщи.

Изработваме дървени конструкции на селскостопански сгради, както и за селскостопански инвентар, селскостопанска продукция, складове, производствени халета и други.

Създаваме покривни конструкции, които са устойчиви на времето и предизвикателствата на природата. Предлагаме изработка и монтаж на дървената конструкция, както и допълнителни услуги.

Изработваме дървени ферми без ограничение на големината, вида, сложността и подпорното разстояние. Използваме различни дървени материали, включително и дъб, със сериозно съпротивление.

Дървеният мост има специфично открояващо се излъчване. Ние се стремим да превърнем този свързващ елемент в уникално съоръжение, отличаващо се със здрави сглобки и изящна декорация.

Предлагаме цялостно изграждане на църковни храмове, параклиси и молитвени домове в частни и обществени имоти Наш партньор е Българската Православна Църква.

Изработваме различни по вид и размер навеси и павилиони, които се отличават със собствен стил и характер. Държим на уникалността и художествена стойност, като влагаме прецизност в изработката.

Разделител
Дървени строителни елементи

Изработваме отделни дървени елементи, необходими в строителството. За създаването на такива елементи се изискват специфични дърводелски умения, които ние притежаваме.